Over ons

Welkom bij Dullaert Art & Antiques

Peter Dullaert kunst antiek taxaties register taxateur tmv overijssel deventer diepenveen

Peter Dullaert (*1956) , register taxateur, veilingmeester, antiquair en drs. in de theologie, maar bovenal antiekliefhebber.

Het vak van antiquair is mij met de paplepel ingegoten door mijn oma die in alles handelde wat los en vastzat. Op mijn 19e opende ik samen met mijn tweelingbroer mijn eerste antiekwinkel en in 1991 werd ik beëdigd als taxateur in antiek en inboedelgoederen. Inmiddels begeleid ik als register taxateur al vele jaren particulieren, maar ook stichtingen, kloosters en bedrijven. Ik ben lid van de federatie van taxateurs; de TMV. Daarnaast neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen en bemiddel ik bij de in- en verkoop van kunst en antiek.

Anna Dullaert (*1990), antiquair en taxateur in opleiding.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Na het afronden van de opleiding Small Business & Retail Management is mijn vader sinds zes jaar mijn mentor in de wereld van kunst en antiek en assisteer ik hem bij taxaties. Daarnaast assisteer ik diverse handelaren op antiek- en kunstbeurzen zoals PAN Amsterdam, TEFAF Maastricht en Fine Art Asia Hong Kong. Met een eigen stand neem ik deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen en run ik onze galerie aan de kleine Overstraat 48 in Deventer.